PENGAR = the key to happiness?

Folk säger alltid att pengar inte gör en lycklig, att de inte är viktiga och så vidare. Personligen fattar jag inte varför. Det är bara ren bullshit. Visst, familj och vänner, att vara frisk och sådant står allra högst upp i "viktighets-listan", men tätt, tätt, tätt där på kommer absolut pengar. In my opinion. Pengar gör en visst lycklig? Med pengar kan man vara sig själv till 100 %. För att kunna va sig själv behöver man pengar för att köpa de kläder och skor och så vidare som behövs för stilen man vill visa att man har. Man kan visa vem man är med hjälp av, ja pengar.
Och nej, tolka inte det här fel, visst visar inte kläderna helt vem man är som person. Men de bestämmer till en del vem folk runt omkring tror att man är. Man lär ju inte känna alla runt omkring en, oftast tar det bara någon blick innan det är bestämt vem denna person är. Och det pågrund av hur den ser ut.
Nu låter det som att jag är någon sorts person som bara bryr sig om utseendet. Men så är inte fallet, jag är faktiskt riktigt ful och går aldrig efter utseendet på andra. Men jag skulle gärna vilja ha de där pengarna för att kunna bli mig själv. Jag är inte det nu. Har inte råd att vara mig. Skulle vilja kunna sitta vid datorn, gå in på några hemsidor som har de mest awesomea kläder och skor och sedan bara klicka hem allting jag vill ha. För att kunna bli mig. Hur man klär sig är en stor del av den man är, right? Jag skulle kunna bli lycklig, med hjälp av pengar. Det här kanske låter väldigt fel för många människor, men enligt mig är det så. Visst skulle jag aldrig byta ut min familj, mitt hem eller min hälsa för de här pengarna, nej det skulle jag verkligen inte. Men att få ha de också, det vore lycka.




Det här var bara något random jag tänkte på. Haha. Gick in på några sidor med stuff jag väldigt gärna vill ha, och ja. Började tänka på detta.

please take me away from here


Är en fånge i mig själv


this song saved my life


I'm just a dreamer, I dream my life away


Den här dagen började bra, trots ett dåligt slut på den förra. Fick nämligen mina gula converse jag vann för ett tag sedan på posten idag :) De är såå underbara. Dagen förstördes dock sedan av det den slutade med igår. Behöver inte ta upp vad, menmen. Nu ska jag i alla fall köra mass effect på xbox360, känner mig lite stressad... måste dra innan någon annan hinner sno den

RSS 2.0